Golfbollar med tryck

Våra golfbollar håller hög klass och passar såväl till personen med låg eller normal sving som till den hårdslående spelaren. I vårt sortiment av golfbollar hittar du modeller från Titleist, Callaway och Nike som kan skänka din golfrunda extra krut. Titleist Tour Soft har en mjuk kärna och är gjord för att spela längre samtidigt som Callaway Supersoft är vår mjukaste boll och ger långa slag med full kontroll.

Både Titleist och Callaway har utvecklat många olika golfbollar som vi erbjuder våra kunder och som ger stabilitet och perfekta spinnegenskaper. En bra golfboll ger en bättre golfrunda och det vill vi erbjuda alla våra kunder. De är anpassade för att vara optimala under golfbanans olika sektioner som exempelvis green och tee, samtidigt som du kan finna bollar som är tour-inspirerade. Våra golfbollar kan dessutom beställas med tryck så att det blir en effektiv varumärkesspridning för ditt företag.


Titleist New Pro V1

Titleist New Pro V1

Pro V1 ger en fantastisk längd och en hållbarhet som golfspelare räknar med, samt ...

Pris Från 40,75 kr

Titleist Tour Soft

Titleist Tour Soft

Den helt nya Titleist Tour Soft golfbollen är konstruerad med vår största kärna n...

Pris Från 31,60 kr

Callaway Supersoft

Callaway Supersoft

Callaways nya 2-delsboll. Som namnet tyder så är det den mjukaste bollen på markna...

Pris Från 22,40 kr

Titleist TruFeel

Titleist TruFeel

Titleist TruFeel är den mjukaste bollen I Titleist sortiment som är omgjord med en...

Pris Från 20,75 kr

Titleist Velocity

Titleist Velocity

Den explosiva längden i nya Velocity ger hög initial bollhastighet på alla fullasl...

Pris Från 24,10 kr

Callaway Chrome Soft X

Callaway Chrome Soft X

Nya Callaway Chrome Soft X är en ny version av Callaways revolutionerande Chrome S...

Pris Från 35,85 kr

Callaway Warbird

Callaway Warbird

En boll som är konstruerad för att gå långt, riktigt långt. Den hållbara 2-delade ...

Pris Från 17,50 kr

Titleist New Pro V1X

Titleist New Pro V1X

Med ett väldigt lågt spinntal genererat från driver eller långa järn, levererar Pr...

Pris Från 40,75 kr

Callaway Chrome Soft

Callaway Chrome Soft

En 3-dels boll med ett uretanskal vilket ger kontroll runt green. SoftFast kärna g...

Pris Från 35,85 kr

Titleist AVX

Titleist AVX

Titleist nya golfboll, AVX, har en kärna, skal och aerodynamik som är framtagna me...

Pris Från 40,75 kr

Nike 20XI Control

Nike 20XI Control

Nike 20XI är konstruerad med fyra lager kärna för "Tour spelare" Med bättr...

Pris Från 37,10 kr

Nike 20XI Distance

Nike 20XI Distance

Revolutionerande ända in till kärna. Första bollen på Touren att använda ny RZN k...

Pris Från 37,10 kr

Titleist Tour Speed

Titleist Tour Speed

HASTIGHET MÖTER PRESTANDA Titleist Tour Speed är en tredelsboll med TPU-skal som g...

Pris Från 34,10 kr

Golfbollar med tryck ger stor synlighet

Golf är en sport som blivit mer populär för varje ny säsong. Golfbollar behöver också regelbundet förnyas. Det här betyder att golfbollar har en stor åtgång varpå dina golfbollar med tryck kan nå en synnerligen bred publik. Företagets logo och ditt varumärke får sålunda en stark synlighet både på och utanför golfbanan. Golfbollar med tryck är bokstavligen en slagkraftig idé med stor räckvidd.

Liten produkt, stor effekt

Golfbollen är liten men användningen stor. Som företagsgåva eller reklamprodukt är golfbollen ypperlig. Golfbollar med tryck ger företaget oändliga möjligheter att sprida information och publicitet på.

Vad får plats på en golfboll?

Golfbollens diameter är cirka 4,2 centimeter. Det motsvarar nästan längden på en tändsticksask. Golfbollens yta på drygt 13 cm² rymmer förvånansvärt nog både logo och företagets namn eller reklamfras. Golfbollen vilar ofta i spelarens hand och blicken söker sig till bollens yta. Golfbollar med tryck fångar följaktligen användarens uppmärksamhet.

Går det att trycka text över bollens gropar?

Golfbollens små urgröpningar, de så kallade dimples, hindrar absolut inte tryck av text. Våra golfbollar med tryck är hållbara och slitstarka. Ljusa golfbollar med tryck får ett snyggt tillägg av svart eller färggrann logo. Vi hjälper dig gärna att designa stiliga golfbollar med tryck för just ditt behov.

Golfbollar med tryck är en praktisk gåva

En reklamprodukt ska gärna vara både attraktiv och användbar. Idén med varumärkessynlighet är att produkterna är funktionella också i praktiken. Dessutom får de med fördel vara snygga. Våra golfbollar med tryck är både personliga och unika företagsgåvor och reklamprodukter. De tar lite utrymme och är snyggt förpackade i askar om 12 bollar var. Företagets logo stiliseras så att den lätt syns för spelaren. Vi vill att produkterna ska tillfredsställa såväl beställare som slutanvändare.

Golfbollar året runt

Golfprodukter är populära gåvor även utanför den egentliga säsongen. Därför går golfbollar med tryck likaväl att sprida under julsäsongen som på våren. Vi skisserar upp produkten på basen av er insända logo och trycker upp golfbollarna först när skissen är godkänd hos beställaren. Räkna med 2-3 veckor för leverans av golfbollar med tryck.

Hög kvalitet och brett sortiment

Golfbollar i tryck tillverkas med samma höga kvalitet som våra övriga produkter. För golfbollar håller vi oss till populära och uppskattade märken som Callaway, Titleist och Nike. Dessutom erbjuder vi även andra golfrelaterade produkter med tryck, som till exempel greenlagare, träpeggar och golfparaplyn. Företaget kan alltså bygga på med flera olika kompletterande produkter för effektiv marknadsföring och varumärkessynlighet.