Roll-ups med tryck

Om ditt företag vill kunna marknadsföra sig på flera olika platser, marknadsföring som ska vara lätt att sätta upp och ta ner, kan en roll up vara ett bra val. Den består av en våd liknande en tapet, och våden är placerad i en rulle i en kassett. Till varje roll up medföljer en pinne. Den fästs i kassetten och sedan dras roll upen ut och fästs i pinnens topp. På roll upen kan företaget trycka bilder, logga, namn och information. Bildvåden hålls alltid sträckt och syns väl. När marknadsföringen ska tas bort, plockar man bort pinnen och våden rullas ner i kassetten automatiskt.


Roll-up, Standard, 85x200cm

Roll-up, Standard, 85x200cm

Prisvärda roll ups! En mycket populär roll-up med våd av hög kvalitet och smidig t...

Pris Från 729,00 kr

Roll-up, Mini A3-Format

Roll-up, Mini A3-Format

En mycket prisvärd roll-up med våd av hög kvalitet och smidig väsk. Fungerar lika ...

Pris Från 325,00 kr

Roll up med tryck

Välkommen till vår värld av kreativitet och marknadsföring med Roll ups med tryck. Med våra anpassningsbara Roll ups kan du verkligen låta din fantasi flöda och framhäva ditt budskap på ett unikt sätt. Oavsett om det är för affärsändamål, mässor, eller andra events, är den det perfekta verktyget för att göra ett varaktigt intryck.

Ett kraftfullt marknadsföringsverktyg

En Roll up är ett oumbärligt verktyg för alla som strävar efter att sticka ut i mängden. Genom att trycka din egen design och ditt budskap får du möjlighet att kommunicera med din målgrupp på ett effektivt sätt. Oavsett om du vill informera, locka eller sälja, är en Roll up med tryck det perfekta sättet att fånga uppmärksamheten hos potentiella kunder och besökare.

Varifrån kommer Roll up?

Ursprunget kan spåras tillbaka till behovet av att enkelt kunna transportera och visa upp information i olika sammanhang. Den moderna Roll upen har sina rötter i de första rullbara affischerna som började användas under 1980-talet. Sedan dess har den utvecklats till ett mångsidigt och populärt marknadsföringsverktyg som används över hela världen.

Perfekt för mässor och events

När det gäller att göra ett intryck på mässor och events finns det inget som slår en professionellt utformad Roll up med tryck. Genom att placera den strategiskt kan du locka uppmärksamhet och dra till dig besökare till din monter. Med våra högkvalitativa material och trycktekniker kan du vara säker på att din Roll up kommer att sticka ut och göra ett varaktigt intryck på alla som ser den.