Pappersmuggar med tryck

Att tillverka smarta pappersmuggar med sin egen företagslogga på är något som brukar vara både effektivt och praktiskt då en pappersmugg är billig att göra och passar till alla. En pappersmugg lämpar sig till många olika event och tillställningar och vi erbjuder modeller i flertalet utföranden och storlekar. Våra pappmuggar kan beställas med matt eller blank finish och vår fulla tryckfärg är alltid den bästa. Du kan också välja mellan muggar som är till för kalla drycker med enkelvägg respektive varma som kommer med dubbelväggar.

Både pappersglas och Take away muggar i vårt utbud är av hög kvalitet och passar för mässor, marknader, event eller bara för att ha på arbetsplatsen för oväntade händelser.


Lock för pappersmugg

Lock för pappersmugg

Välj mellan svart eller vitt lock. Lock i plast.

Pris Från 0,45 kr

Lock till pappmugg Svart

Lock till pappmugg Svart

Svarta Plastlock till pappmugg

Pris Från 0,79 kr

Lock till pappmugg Svart ECO

Lock till pappmugg Svart ECO

Svarta ECO lock till pappmugg

Pris Från 0,95 kr

Lock till pappmugg Vit

Lock till pappmugg Vit

Vita plastlock till pappmugg

Pris Från 0,79 kr

Lock till pappmugg Vit ECO

Lock till pappmugg Vit ECO

Vita ECO lock till pappmugg

Pris Från 0,95 kr

Pappersmugg dubbelvägg med tryck

Pappersmugg dubbelvägg med tryck

Pappersmugg i dubbla väggar med tryck! Välj mellan olika storlekar. Denna pappersm...

Pris Från 1,60 kr

Pappersmugg enkelvägg med tryck

Pappersmugg enkelvägg med tryck

Pappersmuggar med tryck! Välj mellan olika storlekar. Pappersmuggen är av typen en...

Pris Från 1,50 kr

Pappersmugg, Coupon Cup

Pappersmugg, Coupon Cup

Ett smartare sätt att marknadsföra sitt budskap med kupong på muggen. Dubbelväggad...

Pris Från 4,05 kr

Pappmugg med tryck 12cl/4oz

Pappmugg med tryck 12cl/4oz

Den klassiska Pappersmuggen för Expresso med eget tryck. Sverige är en av världens...

Pris Från 0,97 kr

Pappersmuggar med tryck

Många företag använder engångsmuggar med lock som den ideala profilprodukten. Förutom att använda engångsmugg till kalla och varma drycker, fungerar den alltså även som en vandrande reklampelare. Vi har varianter av pappglas, take away muggar och kaffebägare i olika storlekar och modeller, ni behöver bara välja vilka ni vill ha, vi fixar resten.

Historien bakom de första muggarna i papp

Under tidiga 1900-talet, i USA, fanns en läkare som oroade sig över dem gemensamma vattenstationerna där folk delade vattenglas med varandra. Läkaren inledde en kampanj för att göra sig av med alla glas och istället ersätta dem med pappersbägare. Förslaget slog igenom och smittspridningen och folkhälsan förbättrades avsevärt.

Varför ska vi använda pappersmuggar med tryck?

Sverige är ett av de länder i världen som konsumerar mest kaffe. Förutom att slippa all disk på kontoret kan ni också använda pappersmuggar med tryckevent och tillställningar. Bjud era kunder på en kopp kaffe, då kaffemugg papp är det optimala transportmedlet för drycker, speciellt om det kompletteras med ett lock. Lägg till er företagslogga på takeaway muggar i papper och marknadsför er samtidigt till omvärlden.

Tryckytan på engångsmuggar är optimal, då ni kan trycka er logga runt hela muggen, och i vilka färger ni vill. För att göra kaffebägaren mer uppseendeväckande kan vi rekommendera er att välja en bakgrundsfärg till er logga. Istället för att trycka den på en vit bakgrund, om loggan inte passar att trycka runt hela muggen. Ni kan också välja ifall ni vill att kaffekopparna har en matt eller glansig yta. Med våra reklammuggar i papp får ni mycket reklam för pengarna.

Olika varianter av pappersmuggar med tryck

Vi erbjuder ett stort sortiment av kaffekoppar i papper med tryck. Ni kan välja bland olika storlekar, vi har allt från 12 cl till 48 cl. Välj till exempel den mindre muggen till en kopp espresso, den storleken passar perfekt till den lilla mängden dryck. Även inför jul passar dessa, eftersom de är perfekta även för glögg. Den stora muggen kan du ha till kaffe latte eller varför inte till drinkar med en massa is i.

Förutom det har vi även pappersbägare med enkel- eller dubbelvägg. De olika varianterna är anpassade efter dryckens temperatur. Om ni vill servera vatten, läsk eller annan kall dryck, rekommenderar vi att ni väljer pappersmuggar med enkelvägg.

Vill ni istället bjuda på kaffe, te och andra varma drycker rekommenderar vi att ni använder take away muggar, pappersmuggar med dubbelsidiga väggar. De dubbla väggarna hjälper dels till att bibehålla dryckens varma temperatur men gör också att ni kan hålla i er bägare utan att den känns för varm. Självklart går det även bra att använda dem dubbelsidiga pappersbägare med lock till kalla drycker, eller till och med till snacks.

Material i tryckbara pappersmuggar

Förutom storlek och modell, kan ni också välja take away muggar med lock av olika material. Vi har pappersbägare, som återvinns som pappersförpackningar och vi har 100 % biologiskt nedbrytbara pappersmuggar bägare i industrikompost. Dessa kan ni återvinna som matavfall och göra ett mycket bättre avtryck på miljön med.

Alla våra muggar är dessutom gjorda i livsmedelsgodkända material och har ett PE skydd på insidan. Skyddet fungerar som en tunn laminering och som gör att ni slipper att vätskan läcker ut genom muggen.

Lock som tillval

Köp till lock till era take away muggar, vi har olika färger, både svart och vit. Om ni inte kan bestämma er för vilken färg ni vill ha, kan ni köpa vårt paket med både svarta och vita lock. Ni kan också välja lock i ECO eller standard. Alla våra lock kommer i samma storlek och passar därför alla våra pappersbägare.

Lock är billiga tillbehör som kan ge er mycket tillbaka. Förutom säkerhet, då den minskar risken för spill och brännskador, möjliggör den att muggen kan tas med. Ju fler som ser kaffemuggen med er logga på, desto mer reklam får ni.

Hur beställer vi pappersmuggar med tryck?

Ni kan välja att beställa via hemsidan, telefon eller mejl. Börja med att välja vilken eller vilka pappmuggar ni vill ha. Välj därefter vilken storlek ni behöver, vi rekommenderar er att ni väljer minst två olika storlekar. På så vis kan ni anpassa pappersmuggen efter mängden dryck.

Bifoga en logotyp om ni vill ha era pappersmuggar med tryck. Vi kommer att skicka en kostnadsfri skiss till er innan beställningen går igenom så att ni kan justera utseendet vid behov. Välkomna att lämna er beställning idag, vi ser fram emot att hjälpa er.

Självklart går det bra att beställa ett prov först för att se hur dina muggar kommer att se ut. Det enda du behöver göra är att bifoga din logga eller önskat tryck så tar vi hand om resten.