Eventtält med tryck

Partytält med tillbehör för event och kampanjer. Passar utmärkt som utställningstält, mässtält, depåtält eller festtält. Stora möjligheter till anpassningar av tryck och flera möjliga tryckytor ger dig ett reklamtält för alla tillfällen.


Tält 3x3 meter inkl tryckt tak

Tält 3x3 meter inkl tryckt tak

Tält i storleken 3x3m som passar perfekt till evenemanget. Klarar av nordiskt klim...

Pris Från 1252,20 kr

Tält 3x6 meter inkl tryckt tak

Tält 3x6 meter inkl tryckt tak

Tält i storleken 3x6m. Klarar av nordiskt klimat. 40mm stomme, hexagonformad 1,5mm...

Pris Från 1989,40 kr

Väska till eventtält

Väska till eventtält

Väska till eventtält / popuptält 3x3 med hjul för enkel transport

Pris Från 806,00 kr

Vikt till popup / eventtält. 12kg

Vikt till popup / eventtält. 12kg

Vikt till tält. 12kg per vikt. Rekommenderat minst 2st per tält.

Pris Från 608,00 kr

Snabbtält 3x3 m

Snabbtält 3x3 m

Lämpar sig perfekt för event utomhus där du får möjligheten att samla dina kunder ...

Pris Från 5595,00 kr

Väggar till 3x3m tält

Väggar till 3x3m tält

Tältväggar. Solida, med fönster eller dörr. Till tält 3x3m.

Pris Från 995,00 kr

Markplatta till tält

Markplatta till tält

Markplatta. 2-delad som går att använda hel eller halv på tältbenet. Passar tältbe...

Pris Från 795,00 kr

Till en halvvägg 3 meter bred.

Till en halvvägg 3 meter bred.

Innehåller 2 st hållare samt ett 3 meters stag.

Pris Från 592,00 kr

Eventtält - partytält för såväl event som mässa!

Partytält har många användningsområden, allt från utställning, event och party som studentskivor. Ett litet partytält har otroligt många användningsområden för företagare. Som mässtält på stora och små mässor, eventtält med tryck som används för många övriga event. Både utomhus och inomhus, för att visa sin närvaro på festivaler och marknader och liknande. Vilka olika typer av tält kan ni hitta hos oss då?

Utställningstältet för alla företagare

Den klassiska partytält 3x3 är nog den de flesta känner igen. Ditt utställningstält kan göra stor skillnad för din synlighet vid större event, där många företagare och föreningar slåss om samma uppmärksamhet. Att som företagare använda mässtält och eventtält med tryck, kan göra den stora skillnaden ni behöver för att sticka ut i mängden! Hos oss hittar du inte bara mindre profilprodukter med tryck som kan delas ut, utan också reklam tältet ni står under. Tält med tryck kan hittas i olika storlekar, 3x3 och 3x6 meter, men vi har även tillbehör och väggar för att kunna bygga ut storleken just ni vill ha. Kanske kräver just er profilering mer yta?

Snabbtält - Premiumtältet som du reser på nolltid

Ibland behöver man få upp sitt eventtält snabbt och enkelt, och med våra smidiga snabbtält perfekt. Den praktiska popupfunktionen gör att aluminiumstommen sätts upp, och tas ner, blixtsnabbt. Perfekt för dig som behöver ditt eventtält på många olika platser, tex som depåtält eller marknadstält.

Eventtält med tryck - Vilka fördelar finns det?

Att ge sina besökare möjligheten att känna sig inbjudna till just ert utrymme, inger förtroende och trygghet. Och då ska vi inte tala om hur effektivt ett depåtält är för att samla in folk under ett skyfall! Så den absolut största fördelen är att den bjuder in folk på ett annat sätt, än om ni inte haft något profilerat område. Men också skyddet mot såväl regn som snö, eller pollen beroende på säsong. Alla har säkert varit med om att det känns som att festtältet ska lyfta från marken. Men detta problemet slipper du med våra produkter då vi även säljer extra markplattor samt enskilda vikter för eventtält.