Skärmrengöring - Putsdukar med tryck

Produkter för rengöring av skärmar (laptop, mobiltelefon, surfplatta m.m.) eller glasögon eller kamerlinser. Putsdukarna kan med fördel tryckas helt i ert motiv, med bild, logga eller annat budskap. Praktiskt, användbart och perfekt som en unik giveaway.


R-PET 3in1 Mousepad

R-PET 3in1 Mousepad

Miljö i fokus. Musmatta, skärmskydd och putsduk i ett.  Musmattan är endast 1mm tu...

Pris Från 43,35 kr

R-PET Clean Cloth

R-PET Clean Cloth

Miljö i fokus. Putsduk i R-PET med stor tryckyta och ett enormt användningsområde ...

Pris Från 28,35 kr

R-PET Clean Cloth Large

R-PET Clean Cloth Large

Miljö i fokus. Stor putsduk i R-PET med ett enormt användningsområde gör denna til...

Pris Från 40,00 kr

R-PET Clean cloth with Pouch

R-PET Clean cloth with Pouch

Vår putsduk är tillverkad av hållbara material och certifierad av ESTS. Hela 70% a...

Pris Från 28,35 kr

Rpet Cloth - Putsduk i RPET

Rpet Cloth - Putsduk i RPET

Putsduk i RPET polyester för rengöring av skärmar, glasögon mm- 13*13cm

Pris Från 2,26 kr

Putsdukar med tryck


Putsduk, där vi förenar det praktiska med det estetiska. Putsdukar har länge varit en osynlig hjälte när det gäller att bibehålla skärmar och ytor i bästa skick. Nu tar vi det ett steg längre genom att erbjuda putsdukar som inte bara är funktionella utan också möjliggör marknadsföring genom att trycka din logo på dem.

Varifrån kommer putsdukar?


Putsdukar för mobil och dator har sitt ursprung i behovet av att hålla skärmar rena och fria från fingeravtryck och damm. Med den snabba teknologiska utvecklingen har behovet av effektiv skötsel av elektronik blivit allt viktigare. Putsdukar har anpassats för att möta dessa krav och har utvecklats till ett oumbärligt tillbehör för teknikentusiaster och företag.

Varför välja putsdukar med tryck


Att trycka din logo på putsdukar är ett smart drag för att öka varumärkesexponeringen. Varje gång användaren rengör sin skärm blir ditt varumärke synligt, vilket skapar en starkare koppling mellan ditt företag och kundens digitala upplevelse. Det är en subtil men kraftfull marknadsföringsstrategi som ger din verksamhet en fördel i den teknikinriktade världen.

Användningsområden och fördelar av putsdukar som profilprodukt


Putsdukar med tryck erbjuder inte bara renlighet utan även möjligheten att göra ett starkt intryck. Dessa putsdukar är skonsamma mot känsliga skärmytor, avlägsnar effektivt smuts och är lätta att bära med sig överallt. Den tryckta logon fungerar som en mobil reklampelare, vilket gör putsduken till ett smidigt verktyg för marknadsföring i en digital värld.

Sammanfattningsvis är våra putsdukar med tryck den perfekta kombinationen av funktionalitet och marknadsföring. Ge din målgrupp en ren skärmutlevelse samtidigt som du ökar medvetenheten om ditt varumärke ? en investering som ger resultat både i och utanför den digitala världen.