Tuggummi med tryck

En fräsch uppskattad profilprodukt! Perfekt att ha i väskan, dela ut på mässan eller ge bort på eventet. Varför inte ha ett gäng sockerfria minttuggummin liggande på kontoret?


Sockerfria Tuggummi 12-pack

Sockerfria Tuggummi 12-pack

Se till så att ditt budskap följer med kunden hem. Den stora tryckytan är perfekt ...

Pris Från 11,90 kr

Sockerfria Tuggummi 6-pack

Sockerfria Tuggummi 6-pack

Se till så att ditt budskap följer med kunden hem. Den stora tryckytan är perfekt ...

Pris Från 7,50 kr

Tuggummi med reklamtryck 6-pack

Tuggummi med reklamtryck 6-pack

Polar Freeze, sockerfria 6-pack tuggummi med Xylitol och smak av Mintint. Ditt ege...

Pris Från 8,67 kr

Tuggummi med reklamtryck 12-pack

Tuggummi med reklamtryck 12-pack

Polar Freeze, sockerfria 12-pack tuggummi med Xylitol och smak av Mint. Ditt eget ...

Pris Från 13,85 kr

Tuggummi 6-pack

Tuggummi 6-pack

Sockerfritt tuggummi i 6-pack med smak av mint som är veganska och palmoljefria. T...

Pris Från 11,00 kr

Tuggummi 12-pack

Tuggummi 12-pack

Sockerfritt tuggummi i 12-pack med smak av mint som är veganska och palmoljefria. ...

Pris Från 18,00 kr

Tuggummi 8p

Tuggummi 8p

Tuggummiblister i 8-pack är en snygg och enkel förpackning att bära med sig till l...

Pris Från 8,95 kr

En Smakfull Upplevelse

Välkommen till vår exklusiva kollektion av tuggummi i 6-pack och 12-pack ? en smakfull resa som tar ditt varumärke till nya höjder! Vårt utvalda sortiment av tuggummi med tryck ger dig möjligheten att skapa en minnesvärd upplevelse för dina kunder samtidigt som du främjar din egen identitet. Varje tuggummi är noga utvalt för att erbjuda en perfekt blandning av smak och konsistens, vilket gör varje tugga till en ren fröjd.

Tuggummi Med Tryck - Synlighet och Smak i Harmoni

Våra tuggummi i 6-pack och 12-pack är inte bara en njutning för smaklökarna, de är även en utmärkt plats för att förstärka ditt varumärkes synlighet. Genom att erbjuda tuggummi med möjlighet att trycka din logo skapar du en unik marknadsföringskanal. Varje förpackning blir en ambassadör för ditt företag, sprider varumärkesmedvetenhet med varje tugga. Våra skickligt formulerade tuggummin skapar inte bara en minnesvärd smakupplevelse utan också en stark koppling till ditt varumärke.

Anpassning och Kvalitet i Varje Tugga

Vi förstår vikten av att göra ett varaktigt intryck, och därför erbjuder vi skräddarsydda alternativ för att trycka din logo på varje förpackning tuggummi. Vårt dedikerade team arbetar nära med dig för att säkerställa att varje detalj är perfekt anpassad efter ditt varumärkes estetik och värderingar. Våra tuggummi är inte bara en produkt; de är en möjlighet att sticka ut, skapa lojalitet och låta din logo eller ditt budskap tala för sig själv.

Upptäck kraften av att integrera tuggummi med tryck i din marknadsföringsstrategi. Med våra 6-pack och 12-pack erbjuder vi en smakfull och synlig väg att stärka ditt varumärkes närvaro. Varje tugga är en chans att göra ett starkt intryck, och varje förpackning är en mobil reklampelare. Ta steget mot att göra din marknad tuggbar och minnesvärd!