Tablettaskar

Godis är en mycket populär gåva som uppskattas av de allra flesta. En variant är tablettaskar, som rymmer små godsaker och passar utmärkt att dela ut vid mässor och liknande event till sugna besökare. Tablettaskar med företagets logga är med andra ord en mycket effektiv exponering av företaget och dess budskap; det är lätt att komma ihåg ett företag när man fått en användbar eller välsmakande gåva. Här hos oss hittar du flera olika varianter av tablettaskar med reklamtryck, som du kan dela ut till potentiella kunder. Varför inte dela ut dessa när du bjudit in kunder till möte, exempelvis?


Mint i Egen Design

Mint i Egen Design

Designa dina egna mint. Få en helt unik egen design på era mint tabletter. Designa...

Pris Från 25,00 kr

Tablettaskar i egen design

Tablettaskar i egen design

Tablettaskar med tryck - Reklamgodis & Giveaway En av våra absoluta storsäljare! L...

Pris Från 3,95 kr

Tablettaskar med reklamtryck

Tablettaskar med reklamtryck

Tablettaskar med ditt eget reklamtryck. En bra produkt när man vill få ut sitt bud...

Pris Från 7,58 kr

Tablettask Standard

Tablettask Standard

Ditt budskap trycks på alla sidor med fyrfärgstryck, vilket ger de bästa förutsätt...

Pris Från 5,90 kr

Tablettask Fast

Tablettask Fast

Ditt budskap trycks på alla sidor med fyrfärgstryck, vilket ger de bästa förutsätt...

Pris Från 8,90 kr

Tablettask Express

Tablettask Express

Ditt budskap trycks på alla sidor med fyrfärgstryck, vilket ger de bästa förutsätt...

Pris Från 13,00 kr

Tablettaskar mini

Tablettaskar mini

Den klassiska tablettasken i ett kompakt format. Tryck ert budskap på denna table...

Pris Från 7,50 kr

Tablettaskar

Tablettaskar

En klassiker som passar alla företag och sammanhang. Med sin generösa tryckyta til...

Pris Från 6,50 kr

Designa dina egna tablettaskar med tryck

De allra flesta tycker om sötsaker, eller känner någon som tycker om sötsaker. Det är därför tablettaskar med tryck är en perfekt gåva till både potentiella och existerande kunder. Att få tablettaskar tillsammans med en varuleverans är en uppskattad gåva, men också att få i en presentpåse vid ett event eller mässa. Ditt företag kommer bli svårt att glömma bort när loggan syns på asken som innehåller de riktigt goda godisarna.

Tablettaskar med egen design

Det finns en mängd olika val när det kommer till att skapa dina tablettaskar med tryck. Du kan till exempel välja form på mintpastiller, utförande på själva asken och såklart vilken typ av tryck du vill ha. Välj din egen logga, färger på asken som matchar, kanske den slogan som finns på företaget, en uppmaning eller varför inte kontaktuppgifter.

Varför reklamgodis

Tablettaskar med tryck är en av de mest effektiva marknadsföringsmetoderna på marknaden idag. De allra flesta kommer inte säga nej till en gratis ask med godis. Det betyder för din del att ditt företag får mer exponering. Varje gång personen med asken plockar upp den för att ta en liten godisbit, ser personen din logga och blir påmind om företaget.

Vill du se mer reklamgodis? Kika mer här Reklamgodis

Tablettaskar med tryck är en liten gest av uppskattning som räcker en lång väg. Företaget ökar alltså sina möjligheter att plocka in nya kunder, och samtidigt förvalta de kunder som redan finns.

Tryckta tablettaskar med olika smaker

Godisarna till våra trycka tablettaskar är valda med omsorg för att de säkert ska följa med kunderna hem. Det finns flera olika sorter för dig att välja mellan, lakrits, frukt, och hallon/lakrits är några av smakerna du kan välja på. Du kan även göra det klassiska valet med hårda mintpastiller. Varför inte lägga en modern tvist på dom och skapa en design som passar ditt företag, eller en särskild högtid. Noter till ett musikbolag och tomtar till jul, till exempel.

Hur ser olika designer ut på askarna

I tillverkningen av tryckta askar använder vi oss av högkvalitativa produkter och det ger dig ett förstklassigt resultat. Din design trycks med fyrfärgstryck på alla sidor vilket optimerar bildlösningarna. Våra metoder är miljövänliga och med ett helt svenskt innehåll.

Skapa ett minilager

Räkna på hur många tablettaskar med tryck som kommer att gå åt under en viss period, och skapa ett litet lager hos er. På så vis tar askarna aldrig slut och du kan alltid skicka med lite gott godis till kunderna. Beställ gärna olika sorter för variation, men hellre lite färre antal och oftare. Då håller sig godiset fräscht och du kan snabbt få en ny design på dina tablettaskar med tryck.

Välj tablettaskar med tryck från oss

Du får det bästa av det bästa, efter tjugo år i mediabranschen vågar vi påstå att vi kan vår sak. Vår service är både snabb och personlig. Du kan få hjälp med din design, vi skapar en kostnadsfri skiss tillsammans med en offert och du kan enkelt beställa hem prover. V i hjälper dig synas.