Så beställer du

Det smidigaste sättet att beställa profilprodukter från oss är via mail eller telefon, så skicka iväg ett mail till info@krokodilprofil.se eller ring på 040 685 05 30.

Självklart går det också att beställa direkt från hemsidan, då följer ni instruktionerna nedan.

Ni får alltid en offert och ett korrektur att godkänna innan er order är bindande.

1. 

Välj ut vilken eller vilka produkter ni vill beställa. Önskar ni ett prov för att säkerställa att produkten är rätt för er eller om ni bara vill känna på produkten innan ni tar beslut så hjälper vi er med det! Kontakta oss så skickar vi ett prov till er.

2.

Klicka in på produkten för mer information, såsom färg, pris, storlek, med mera. Har du frågor om någon produkt så kan du använda dig utav offert-formuläret vid sidan av produkten.
Där skriver du enkelt ner din fråga och skickar iväg till oss.
Eller kontakta oss via mail info@krokodilprofil.se eller telefon 040 685 05 30.

3.

Välj färg, antal, tryckmetod, storlek med mera och gå till kassan. Titta igenom er beställning. Har ni beställt produkt/er med tyck var vänlig bifoga er logotyp i en PDF eller en vektoriserad EPS fil (OBS vi kan hjälpa er med detta). Fyll sedan i era uppgifter och klicka på Skicka order. OBS finns det ej möjlighet att välja färg, tryckmetod eller annat tillval på er produkt, vänligen skriv detta i övriga kommentarer, eller skicka det till oss via mail.

Vill ni hellre beställa över mail eller telefon så går det utmärkt.
Maila din order till info@krokodilprofil.se eller ring på 040 685 05 30.

Efter att vi mottagit din order skickar vi en orderbekräftelse, normalt inom en arbetsdag (Håll koll på er skräppost).
Har ni beställt produkter med tryck så återkommer vi med ett korrektur. Först när korrekturet är godkänt är ordern bindande.

4.

1-3 veckor efter lagd beställning kommer era produkter att levereras till er.
Specialprodukter har egna leveranstider.

5.

Betalning sker mot faktura om kreditprövning är godkänd. Betalningstiden är 30 dagar och betalas till vårt bankgiro. Om kreditprövning ej är godkänd sker förskottsbetalning.